Köp och leveransvillkor

Frakt

Fraktavgiften ser du i kassan innan du bekräftar ditt köp. Paket över 1 kg skickas med DHL till närmsta utlämningsställe. Företagsbeställningar skickas med DHL direkt till leveransadressen.

Postpaket under 1 kg: upp till 56 kr.
DHL under 7 kg: 63 kr. Över 7 kg: 80 kr.

FRI FRAKT på beställningar över 700 kr.

 

Mängdrabatt på ordinarie pris

10 % rabatt vid köp över 2500 kr. (Ange följande rabattkod i kassan: 10)

15 % rabatt vid köp över 5000 kr. (Ange följande rabattkod i kassan: 15)

Rabattkoder anges i steg 2, när du checkar ut din beställning i kassan. Ange först din adress och klicka dig vidare, så får du möjlighet att ange rabattkoden. Rabatten gäller på ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

 

Betalningssätt

När du handlar på Göteborgs Yoga Centrums nätbutik erbjuder vi två olika betalningssätt:

Paypal
Via Paypal kan du betala med Visakort, Mastercard och de andra vanliga korten. Du behöver inte ha något konto hos Paypal.

Faktura
Obs: Privatpersoner som beställer för 700 kr eller mer (fraktfritt), behöver förskottsbetala fakturan till bankgiro 5036-6715 Göteborgs Yoga Centrum AB. Ange ordernumret som meddelande.

Vid beställningar för under 700 kr, är fakturans förfallodatum 10 dagar efter leveransdagen. Moms på 25% ingår på allt material och 6% på all litteratur. Ingen fakturaavgift tillkommer.

  

Leveranstid

När beställningen är gjord kommer en orderbekräftelse till din emailadress. Inom tre dagar skickar vi ut din beställning och ett email om detta skickas ut till dig. Om vi inte skickar sändningen till dig inom 3 dagar kommer vi kontakta dig inom denna tid.

Längre leveranstid under sommar och storhelger.

För att ingå i ett avtal med Göteborgs Yoga Centrum skall man vara över 18 år. Detta för att Göteborgs Yoga Centrum tar särskild hänsyn till skydd för underåriga enligt gällande regler för distans- och hemförsäljnings-lagen. 

Vid eventuell tvist kommer Göteborgs Yoga Centrum att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 

Byten & returer

På Göteborgs Yoga Centrum vill vi självklart att ni skall vara mer än nöjda med er vara. Därför ger vi er alltid öppet köp i 14 dagar från utlämningsdagen.

Vid en eventuell retur skall varan komma till oss i sitt originalskick, det vill säga oanvänd och oskadad.

Varor som skickas tillbaka till oss skall packas som de mottogs och skickas till: Göteborgs Yoga Centrum, Smedjegatan 5, 411 13 Göteborg. Frankera enligt portotabell. Vi löser inte ut returer på grund av för lågt eller inget porto.

Kontakta oss på email: yogacentrum@yogacentrum.com innan ni skickar en retur.

 

Ej utlösta paket

För paket som inte blivit utlösta förbehåller sig Göteborgs Yoga Centrum rätten att debitera en avgift på 249 SEK för de kostnader som expedieringen orsakat oss.
 Outlösta paket omfattas normalt inte av ångerrätten.